Прво место – Народна техника


На 51-от Државен натпревар за млади истражувачи кој се одржа на 25.04.2015 во Неготино, ученикот Мартин Ристов под менторство на професорката Весела Здравеска од нашето училиште освои прво место во категоријата Агротехника.
Тема на изработка од ученикот: Исхрана за дијабетичари – Стевиа – природен диетален засладувач.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>