Monthly archives: January 2017


Продолжен зимскиот распуст

Со одлука на Министерството за образование, почетокот на второто полугодие од учебната 2016/2017 година е пролонгиран и ќе започне во понеделник 23.01.2017. Деновите среда (18.01) и петок (20.01) ќе се одработат во саботи и тоа на 25.03.2017 и 22.04.2017.