Продолжен зимскиот распуст


Со одлука на Министерството за образование, почетокот на второто полугодие од учебната 2016/2017 година е пролонгиран и ќе започне во понеделник 23.01.2017.

Деновите среда (18.01) и петок (20.01) ќе се одработат во саботи и тоа на 25.03.2017 и 22.04.2017.

backgraphic

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>