Monthly archives: September 2015


Конкурс и формулар за апликација за проект “Тhrough practice to better skills”

За реализирање на проектот “Тhrough practice to better skills” – ,,Низ пракса до подобри вештини, кој е финансиски поддржан и спроведуван во рамките на Програмата Еразмус+ на Европската Унија, СОУ ,,Ѓорче Петров‘‘ објавува конкурс за ученици – учесници во проектот. Конкурс за аплицирање Формулар за аплицирање