Monthly archives: July 2023


Нов Erasmus+ проект

Со задоволство објавуваме дека нашето училиште има нов Еразмус+ проект! Овој проект претставува возбудлива можност за нашите ученици и за наставниците да стекнат драгоцено меѓународно искуство и да ги подобрат своите професионални вештини.Проектот вклучува две мобилности: една за ученици кои ќе имаат меѓународна пракса во странство и друга за наставници кои ќе учествуваат во мобилност […]