Отворен ден на МСУ,,Гаврило Романович Державин,, – Битола 3


slika3
Група на матуранти од СОУ,,Ѓорче Петров,, од Прилеп со професорките по Бизнис Благица Тренчевска и Христина П. Димеска беа во посета на  МСУ,,Гаврило Романович Державин,, – Битола, каде што им беа презентирани идните можности за студирање на економскиот, правниот, факултетот за психологија и факултетот за безбедно инжињерство при горенаведениот универзитет.
slika5
Истовремено се одржаа работилници на кои учениците зедоа активно учество водени од реномираните професори од универзитетот, за  што добија и сертификати.
Сето ова беше одржано на ден 28-04-2015 година.

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

3 thoughts on “Отворен ден на МСУ,,Гаврило Романович Державин,, – Битола