Monthly archives: June 2024


Обука на професори во Шпанија

Во рамките на проектот од европската образовна програма Еразмус+ Outside the box – Надвор од рамката  директорката на СОУ „Ѓорче Петров“ – Прилеп Жанета Видевска, координаторот на проектот Неда Ченто и професорите Цветанка Стојаноска, Стојне Христоска и Лора Трајкоска Николоски учествуваа на мобилност во периодот од 25.05.2024 до 31.05.2024 во Тарагона, Шпанија. Целта на овој […]