Daily archives: June 19, 2024


Trash fashion 2024

По повод светскиот ден за на животната средина ,5 јуни во нашето училиште СОУ„Ѓорче Петров“ Прилеп се организираше модна ревија од креации изработени со реупотреба на стара облека и текстилни производи .Оваа година фокусот беше ставен на џинсот, облека која е омилена кај различни популациски и возрасни групи. Креациите и модните додатоци ги изработија вредните […]