Monthly archives: August 2023


Почеток на учебната година

Почитувани ученици! Новата школска година започнува на 01.09.2023. Наставата на првиот училишен ден ќе се одвива по следниот распоред: I година – 07.30 ч.II година – 08.30 ч.III година – 09.30 ч.IV година – 10.30 ч. Ви посакуваме успешен почеток на школската година!