Monthly archives: August 2022


Почеток на училишна година 2022/2023

Новата учебна година започнува на 01 Септември (четврток). Првиот училишен ден учениците ќе доаѓаат по следниот распоред: Прва и Втора година од 07.30 часот Трета и Четврта година од 13.30 часот Наставничкиот колегиум и директорката на училиштето ви посакуваат среќен почеток и многу успех!