Monthly archives: June 2015


Уписи за I година

Ги покануваме полуматурантите кои не се запишале во јунскиот рок, тоа да го направат на 24 август и да изберат еден од образовните профили во кои има слободни места за упис. – Фармацевтски лабораториски техничар – Физиотерапевтски техничар – Козметички техничар – Фризер – Конфекциски техничар – Техничар за мебел и ентериер – Геолошко – рударски […]