Уписи за I година


Ги покануваме полуматурантите кои не се запишале во јунскиот рок, тоа да го направат на 24 август и да изберат еден од образовните профили во кои има слободни места за упис.

Фармацевтски лабораториски техничар

Физиотерапевтски техничар

Козметички техничар

Фризер

Конфекциски техничар

Техничар за мебел и ентериер

Геолошко – рударски техничар

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>