Екскурзија 2016


Учениците од III година традиционално секоја пролет изведуваат научно-рекреативна екскурзија. Оваа година таа беше изведена од 18-25 Април на релација Лидо ди Јесоло – Венеција – Верона – Милано – Сан Ремо – Кан – Ница – Монте Карло – Монтро – Вевеј – Лозана – Женева – Берн – Цирих.

Очекуваме повеќе фотографии од учениците, а во меѓувреме едно кратко видео со фрагменти од незаборавните доживувања.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>