Најдобар бенд


На натпреварот одржан во прилепската гимназија на 12.04.2023, на кој учествуваа бендови од целиот прилепски регион, бендот на нашето училиште – „The Doctors“ освои 91 поен и со тоа се здоби со прва награда.
Им честитаме на учениците.

10000000_6083456041731306_4371645158781534100_n

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.