СОУ,, Ѓорче Петров‘‘ – домаќин на регионалниот натпревар по Биологија


Во саботата,  26.03.2016 година,   нашето училиште  СОУ,,Ѓорче Петров‘‘ беше домаќин на учесниците на Регионалниот натпревар по Биологија .
Средношколците од прва, втора, трета и четврта година од Битола, Ресен, Демир Хисар и Прилеп, вкупно 62 ученици, вљубеници во биологијата, си ги одмерија знаењата, се запознаа и се дружеа помеѓу себе .
Нивните ментори пак имаа можност да разменат искуства кои ќе им бидат во прилог при организирање на наставата и воннаставните активности.
Најдобрите од оваа трка на знаења ќе го претставуваат регионот на Државниот натпревар.

3534_985758108181593_5052226967980997127_n 940888_985757954848275_5942425421831229307_n 10420260_985757958181608_2107930565522305187_n (1) 12039763_985758151514922_1372726367292969322_n 12063515_985758101514927_4415892293114968979_n 12321568_985757994848271_7254053092679731273_n 12472643_985758141514923_4782853088569090881_n 12524132_985757961514941_7229795646286659798_n 12800352_985757991514938_6586517888141557560_n 12920247_985758104848260_582624624918821189_n

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.