Daily archives: March 30, 2016


СОУ,, Ѓорче Петров‘‘ – домаќин на регионалниот натпревар по Биологија

Во саботата,  26.03.2016 година,   нашето училиште  СОУ,,Ѓорче Петров‘‘ беше домаќин на учесниците на Регионалниот натпревар по Биологија . Средношколците од прва, втора, трета и четврта година од Битола, Ресен, Демир Хисар и Прилеп, вкупно 62 ученици, вљубеници во биологијата, си ги одмерија знаењата, се запознаа и се дружеа помеѓу себе . Нивните ментори пак […]