Почеток на второ полугодие


Од утре 1.02.2022 година започнува второто полугодие.

Поради изведување на градежни активности во нашето училиште, наставата ќе се изведува од далечина – online.

Од сите ученици се очекува редовно присуство и следење на наставата преку MS Teams.

Среќен почеток на второто полугодие!!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.