Daily archives: January 31, 2022


Почеток на второ полугодие

Од утре 1.02.2022 година започнува второто полугодие. Поради изведување на градежни активности во нашето училиште, наставата ќе се изведува од далечина – online. Од сите ученици се очекува редовно присуство и следење на наставата преку MS Teams. Среќен почеток на второто полугодие!!!