Министерот Шаќири во увид на градежните активности во нашето училиштеЗа време на вчерашната посета на Прилеп, министерот за образование и наука, Јетон Шаќири изврши увид во реконструктивните зафати на средното општинско училиште „Ѓорче Петров“.

За повеќе Информации посетете го линкот:


https://www.publikum.mk/ministerot-shakjiri-vo-uvid-na…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.