Daily archives: February 1, 2022


Министерот Шаќири во увид на градежните активности во нашето училиште

За време на вчерашната посета на Прилеп, министерот за образование и наука, Јетон Шаќири изврши увид во реконструктивните зафати на средното општинско училиште „Ѓорче Петров“. За повеќе Информации посетете го линкот: https://www.publikum.mk/ministerot-shakjiri-vo-uvid-na…