Prilep Special Show 2017


Учениците од струката Лични услуги од СОУ Ѓорче Петров-Прилеп, учествуваа во специјалното шоу што беше организирано од секцијата на фризери,бербери и козметичари, кое што се одржа на ден 10.12.2017г. Задоволството што учествувавме во ваква манифестација е заедничко!

И наставниците-ментори кои ги подготвуваа, а и самите ученици уживаа во работата и во крајните резултати. Ова искуство ќе им биде уште едно скалило кон нивната понатамошна афирмација во струките кои се нивен професионален избор.

Благодарност до организаторите на ова шоу што ни овозможија да бидеме дел од него.

Благодарност и до текстилно-кожарската струка од нашето училиште, која со своите креации го направи настапот на учениците уште поуспешен

show (1) show (6) show (5) show (4) show (3) show (2) show (1)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.