Нашите ученици во Португалија


Учесниците во проектот Professional VET cooperation development project пристигнаа и се сместија во Braga, Португалија. Откако ги средија впечатоците од патувањето и разгледаа дел од градот, нашите ученици ги посетија салоните каде ќе ја изведуваат праксата и се запознаа со условите за работа.Неделата беше прекрасен сончев ден кој им беше резервиран за слободни активности, нашите ученици го поминаа забавно, рекреирајќи се на базенот од сместувачкиот комплекс. Опуштањето и прилагодувањето се потребни за работните активности кои следат!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.