Daily archives: November 2, 2016


Нашите ученици во Португалија

Учесниците во проектот Professional VET cooperation development project пристигнаа и се сместија во Braga, Португалија. Откако ги средија впечатоците од патувањето и разгледаа дел од градот, нашите ученици ги посетија салоните каде ќе ја изведуваат праксата и се запознаа со условите за работа.Неделата беше прекрасен сончев ден кој им беше резервиран за слободни активности, нашите […]