Здравствена струка


По повод неделата на сестринството и 12 Мај Светскиот ден на медицинските сестри учениците од СОУ „Ѓорче Петров“ Прилеп нашите идни медицински сестри со сестринската заклетва, со песна, со рецитација и со многу емоции и благодарност им го честитаа празникот на вработените во Општа болница со проширена дејност ЈЗУ „Борка Талески“ Прилеп.
ДА СПАСИШ ЕДЕН ЖИВОТ ТИ СИ ХЕРОЈ, НО ДА СПАСИШ ИЛЈАДНИЦИ ЖИВОТИ ТОА ЗНАЧИ ДЕКА СИ МЕДИЦИНСКА СЕСТРА 🤍🤍🤍

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.