Уписи за I година


Ги покануваме полуматурантите кои не се запишале во јунскиот рок, тоа да го направат на 24 август и да изберат еден од образовните профили во кои има слободни места за упис.

Фармацевтски лабораториски техничар

Физиотерапевтски техничар

Козметички техничар

Фризер

Конфекциски техничар

Техничар за мебел и ентериер

Геолошко – рударски техничар

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.