Одбележан Денот на победата над фашизмот


Дел од учениците од историската секција при СОУ Ѓорче Петров учествуваа во одбележување на Денот на победата над фашизмот, пред споменикот на Могилата на непобедените.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.