Патронат – промотивно видео


По повод 2-ри Април, патрониот празник на нашето училиште, Ви го претставуваме новото промотивно видео во кое поранешни и сегашни ученици ги претставуваат профилите во кои учеле и искуствата и знаењата со кои се здобиле за време на средношколските години поминати во СОУ Ѓорче Петров.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.