СРЕЌАТА НАСЕКАДЕ НИЗ СВЕТОТ


Денес, 20 март е ИНТЕРНАЦИОНАЛНИОТ ДЕН НА СРЕЌАТА

Што е среќа? Тоа е нешто мало..? илии нешто големо? А можеме да го видиме?

Дали среќата треба да ја бараме? ..не, таа е околу нас, доволно е да се научиме како да ја чувствуваме и како да не ја оддалечуваме од себе. Таа е секогаш со нас, до нас, како сенка. Денес луѓе од Грција, Чешка, Полска, Италија, Франција, Германија и други земји споделуваат што за нив е среќата, за некој од нив е книга, за некој музика, некој кога поминува време со семејството и пријателите, а за некој помагањето на другите луѓе.

Секој од нас е среќен на некаков начин, тоа значи дека СРЕЌАТА ЈА ИМА НАСЕКАДЕ ВО СВЕТОТ. Денес одберете да бидете среќни, но и секој нареден ден.

Во продолжение ви споделуваме видео во кое луѓе од различни земји споделуваат што среќата претставува за нив, погледнете, можеби ќе најдете причина и вие да бидете среќни.. или едноставно не барајте причина, само БИДЕТЕ СРЕЌНИ.Голема благодарност до сите кои беа вклучени во овој проект.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Ftv%2FCMo0dvvnljW%2F%3Figshid%3D1kl8bt7ufj1hu%26fbclid%3DIwAR2xPy7rowmh3kgP9bTerTuX-IvBwOVQ3WW2MCiTENe4iG5YdAbenoH3DaM&h=AT2hRceThZaMYCUdIBQ-CSzblvRU-B4DTJrKcVaDvjoZcneQZ4hjKgEXylzFWZUjk9wlzPvHdCp9qS7vjxndKvnGlv8slB2UEWxJh-xl2l9W_cfy3WtHCcqADqF4Tgi4mUHtNA

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4426412090737392&id=100001059345398

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.