Светски ден на детето


Денес, 20ти ноември е Светскиот ден на детето.😍

 Ден кој го славиме во чест на децата, ден кога се потсетуваме за важноста на нивните права.👦 👧

Секое дете треба да си ги знае своите права, и да знае дека не е само! ❤

За таа цел Ученикот правобранител Матеа Поповска и нејзниот тим го подготвија ова видео.Уживајте 😊

https://www.facebook.com/matea.popovska.3/videos/4104704346241503/

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.