Претпразнично дружење со ,,Ѕуница”


По повод Светскиот ден на лицата со попреченост, членовите на Младинската организација – Ученичкиот парламент на СОУ „Ѓорче Петров“ – Прилеп, денес го посетија Дневниот центар за деца со посебни потреби „Ѕуница“. За време на нивната посета учествуваа во дел од нивните секојдневни активности.  Нашите ученици ги даруваа со новогодишни пакетчиња, а за возврат добија нивни рачни изработки.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.