ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА Erasmus+


.По објавениот оглас на официјалната страна на училиштето,критериумот за избор на ученици го исполнија следниве :
1.Маја Ристеска
2.Наталија Кочоска
3.Михаела Ванчева
4.Ева Рипилоска
5.Марија Здравеска
6.Лука Смилев
Избраните ученици ќе бидат придружувани од двајца професори од нашето училиште( вакцинирани со вакицна на Фајзер).

Координатор
Билјана Тошеска

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.