Daily archives: November 17, 2021


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА Erasmus+

.По објавениот оглас на официјалната страна на училиштето,критериумот за избор на ученици го исполнија следниве : 1.Маја Ристеска 2.Наталија Кочоска 3.Михаела Ванчева 4.Ева Рипилоска 5.Марија Здравеска 6.Лука Смилев Избраните ученици ќе бидат придружувани од двајца професори од нашето училиште( вакцинирани со вакицна на Фајзер). Координатор Билјана Тошеска