Trash Fashion 2018


Во петокот, 27. 04.2018 г. успешно се реализира модната ревија ,,Trash Fashion‘‘, со одличен настап на ученици од СОУ,,Ѓорче Петров‘‘.
Присутната публика од гости, ученици и професори можеше да ужива во вешто употребените најлони, мрежи, пластика, метал, стара облека…, од кои имагинацијата на нашите ученици создаде интересни, несекојдневни креации, во склад со темата ,,Мода од иднината‘‘.
Прекрасни, креативни, ангажирани, беа сите учесници!
На избраниот модел и тимот кој што ќе не претставува на државната манифестација ,,Trash Fashion‘‘ им посакуваме успешен настап на 5 јуни во Скопје.
32190980_2153059164929239_7878656104765325312_n - Copy 32191051_2153058974929258_8077399042008547328_n 32207400_2153058781595944_6936751016335376384_n 32207450_2153058371595985_3616548718783758336_n 32214991_2153058441595978_1893534206156341248_n 32222219_2153058598262629_6087551963765932032_n 32260763_2153058838262605_2840476122993393664_n IMG_9726 32074038_2153059128262576_6672499992353046528_n 32085095_2153058691595953_4535457281000603648_n 32087335_2153058984929257_2932686979189440512_n 32089509_2085684885009531_3085934925593968640_n 32089702_2085684908342862_4010347471220768768_n 32104976_2153058994929256_700478920817901568_n 32116491_2153058568262632_232101939641319424_n 32116534_2153058681595954_7871515047325859840_n - Copy 32116761_2153058888262600_2905179968516390912_n 32130729_2085685001676186_7926822157240238080_n 32130729_2153059018262587_7800821285793038336_n 32149217_2153058561595966_6240449217500807168_n 32151517_2153058941595928_4307743694129201152_n 32169747_2153058611595961_1863599117326876672_n 32169838_2153059178262571_6363535197723426816_n 32170106_2153058494929306_3091825494715269120_n 32186310_2153059038262585_506905973147828224_n

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.