Daily archives: May 9, 2018


Trash Fashion 2018

Во петокот, 27. 04.2018 г. успешно се реализира модната ревија ,,Trash Fashion‘‘, со одличен настап на ученици од СОУ,,Ѓорче Петров‘‘. Присутната публика од гости, ученици и професори можеше да ужива во вешто употребените најлони, мрежи, пластика, метал, стара облека…, од кои имагинацијата на нашите ученици создаде интересни, несекојдневни креации, во склад со темата ,,Мода од […]