Посета на специјалната болница ФИЛИП ВТОРИ!


12336412_1041606082550445_764650356_n

На ден 5/12/2015 година со учениците од трета година од здравствената струка – медицинска сестра беше реализирана посета на Специјалната болница ФИЛИП ВТОРИ. Посетата имаше едукативен и информативен карактер и на учениците им овозможи поблиску да се запознаат со дијагностичките методи како и со негата на болните во оваа здравствена установа.

12356002_1041606109217109_265793114_o

 

Во знак на благодарност за соработката која трае неколку години СОУ Ѓорче Петров и додели и БЛАГОДАРНИЦА на оваа здравствена установа.

12351420_1041606089217111_1898619855_o12319596_1041606085883778_96592002_n12319596_1041606085883778_96592002_n (1)12351516_1041606099217110_2076891817_o12359713_1041606095883777_54967612_o12364140_1041606102550443_391622247_o12364140_1041606112550442_475554689_o

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.