Во посета на Центарот за деца со посебни потреби


10849821_10203331299066311_4446199700934012332_n

На ден 12.12.2014, Младинската организација на СОУ ,,Ѓорче Петров” и нашата Драмска секција им ги разубавија денот со пригодна програма на дечињата од Центарот за деца до посебни потреби и им подарија играчки. Нема поголемо задоволство од насмевките и радоста на детските лица!!! Благодарност до нашите ученици за хуманоста!!!

10441166_10203331297706277_8133720022420141086_n

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.