Одбележан патрониот празник


По повод патрониот празник на СОУ Ѓорче Петров, во петокот на 31.10.2014 во просториите на народниот театар Војдан Чернодрински беше одржана свечена приредба.

Пред присутните официјални гости, родители и ученици директорот на училиштето одржа пригоден говор. Потоа следуваше програмата која беше подготвена од учениците под раководство на нивните ментори.1503233_804303759613162_4904966259492423516_n

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.