Патрониот празник на СОУ„Ѓорче Петров“


По повод патрониот празник на СОУ„Ѓорче Петров“ Прилеп, на ден 30.10.2015г. во
просториите на Народниот театар „Војдан Чернодрински“ се одржа Свечена академија
и пригодна програма, на која нашите ученици ги претставија својите умешности и
креативност, под будното менторство на своите професори.
Еве дел од таа атмосфера, доловена преку фотографиите.

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.