Daily archives: November 2, 2015


Патрониот празник на СОУ„Ѓорче Петров“

По повод патрониот празник на СОУ„Ѓорче Петров“ Прилеп, на ден 30.10.2015г. во просториите на Народниот театар „Војдан Чернодрински“ се одржа Свечена академија и пригодна програма, на која нашите ученици ги претставија својите умешности и креативност, под будното менторство на своите професори. Еве дел од таа атмосфера, доловена преку фотографиите.