Недела на детето


⚠️⚠️⚠️👥Драги пријатели,
По повод Неделата на детето која што ќе се одвива од 7 до 10 октомври, СОУ Ѓорче Петров🔖 и Дете Правобранител од училиштето организираат сплет на интересни и креативни активности за млади.📣
📰Планирани се забавни и инспиративни активности за сите: пишување, цртање, филмска вечер🖥👀, танц, игри и сл.⭕️🏀🎸🤹‍♂️🎨🎭
🔸Воедно, Youth Council Prilep -Младински Совет Прилеп ќе биде таму со вас за да ви сподели некои интересни информации, а можете да се придружите и на нашите активности кои ќе ги организираме со нашиот ЕВС волонтер од Франција.💭❌
Се гледаме во медицинско, од 7-10 октомври, секој ден од 13-14часот.🕐⏰

✅Каде? – СОУ Ѓорче Петров
✅Кога? – 7-10 октомври🗓
✅Што? – Недела на детето

🆓Дојдете👣 да пишуваме и цртаме, да уживаме во филмската магија, да танцуваме и играме, да се забавуваме и дружиме.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.