ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА КВАЛИФИКАЦИОНОТО ТЕСТИРАЊЕ


Се известуваат сите ученици кои ќе полагаат квалификационо тестирање на 22.06. за упис во профилот Медицинска сестра, доколку имаат член од семејството, или биле во контакт со некој
кој е заболен или позитивен од Ковид-19, тоа да го пријават кај директорот на училиштето Страшо Ѓорѓиески на тел 077 94 90 90.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.