16 дена активизам против насилство


Денес го избирам животот… Ја чувствувам слободата, денес избирам да го чувствувам животот. Не ја негирам мојата хуманост туку ја прифаќам.

ПРИЈАВИ, бидејќи насилството повредува, а болката не е безначајна!

СТОП за насилство

Линк до видео:

https://www.facebook.com/matea.popovska.3/videos/4151679591543978

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.