Резултати од уписи во прва година


Медицинска сестра 

Квалификационо тестирање за медицинска сестра на 22.06.2020 во 10 часот. Кандидаите да бидат во училиштето во 9.30 часот и да носат прибор за пишување и заштитна маска.

Фармацевтски техничар

Физиотерапевтски техничар

Гинеколошко-акушерска сестра

Техничар за козметичка нега и убавина

Фризер

Leave a comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.