Учениците од Романија кај директорот


Учесниците во проектот ,,Низ пракса до подобри вештини‘‘ на прием кај директорот  Дејан Димоски
Во петокот, 18.12.2015 г. учениците од СОУ ,,Ѓорче Петров‘‘ кои учествуваа во проектот ,,Низ пракса до подобри вештини‘‘ беа примени од директорот на училиштето Дејан Димоски. Низ разговор, учениците го информираа директорот за активностите во рамките на проектот . Тој ја пофали нивната ангажираност и примерно однесување и им порача успешно да ги применуваат практично стекнатите знаења и да ги негуваат создадените пријателствата и вредности.
10373522_1512137439088838_2413221511075673639_n 12348004_1512138075755441_4997190431836642516_n 12360144_1512138219088760_610574856636104777_n 12366410_1512137515755497_172675717495677714_n 12373324_1512137649088817_3862416568804334503_n

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.