Уште една хуманитарна активност на Драмската и на Англиската секција на СОУ,, Ѓорче Петров“ Прилеп


По повод 3 Декември – Светскиот ден на лицата со интелектуална попреченост, а по покана на здружението Цплип Порака Прилеп, Драмската и Англиската секција учествуваа со свои изведби. Уште еднаш измамени НАСМЕВКИ на нивните лица. СРЕЌНИ СМЕ ДЕКА УСПЕАВМЕ ДА ВНЕСЕМЕ РАДОСТ ВО НИВНИТЕ ЖИВОТИ!

И благодарност до нашите вредни дечиња, кои се претставија со комичната претстава ,,Луда куќа”, како и до нашите талентирани музичари, членовите на Англиската секција и нашите ученици – волонтери во ова здружение.

Сликите ќе Ви ја доловат атмосферата!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.