Почеток на училишна година 2022/2023


Новата учебна година започнува на 01 Септември (четврток).

Првиот училишен ден учениците ќе доаѓаат по следниот распоред:

  • Прва и Втора година од 07.30 часот
  • Трета и Четврта година од 13.30 часот

Наставничкиот колегиум и директорката на училиштето ви посакуваат среќен почеток и многу успех!