Daily archives: March 7, 2023


Општински натпревар по физика

На Општинскиот натпревар по физика за учениците од средните училишта, што се одржа на 10.2.2023г., нашите ученици од I-8 и I-2: Елеонора Илиоска, Сара Павлоска и Марко Костадиноски, под менторство на професорот Сашо Кочоски, освоија III награда. Честитки и успеси!🏆


Регионален натпревар по математика

На Регионалниот натпревар по математика за учениците од средните училишта, што се одржа на 4.3.2023г., нашата ученичката од I-8 клас Елеонора Илиоска, под менторство на професорката Валентина Темелкоска, освои III награда. Честитки и успеси! 🏆