Daily archives: December 23, 2022


Повик за пријавување на ученици на настанот „Твоја Европа, твој глас“

Директорот на СОУ „Ѓорче Петров“ објавува повик за учество на тројца ученици што ќе учествуваат на настанот „Твоја Европа, твој глас“, што ќе се одржи во Брисел, Белгија на 23ти и 24ти март, 2023 година. Настанот ќе биде посветен на младинските дијалози за демократијата. Целта е да се подигне свеста за демократските вредности, притоа охрабрувајќи […]