Daily archives: November 9, 2022


Креативен конкурс – Јелена Крстиќ

СОУ „Ѓорче Петров“ и Активот по текстилство во соработка со професорката по Ликовна уметност Марта Кузмановиќ објавуваат: КРЕАТИВЕН КОНКУРС „Јелена Крстиќ“ на тема: „Ултра модерна облека и акцесоари со етно елементи“ Во чест на нашата прерано почината ученичка Јелена Крстиќ објавуваме Конкурс со кој се промовира модата, модниот дизајн, креативноста, талентот, креативноста и вештините на […]