Daily archives: February 7, 2017


Ученици од СОУ,,Ѓорче Петров” на практична работа во Шпанија

Во среда, 08.02.2017 година ќе почне спроведувањето на втората мобилност од проектот ,,Professional VET cooperation development project‘‘. Деветнаесет ученици од СОУ„Ѓорче Петров“ од Прилеп, претставници на медицинската струка и профилите медицинска сестра и физиотерапевтски техничар имаат убава можност да престојуваат осумнаесет дена во Мадрид, Шпанија, заедно со координаторот на проектот, Билјана Рошкоска и професорите – […]